avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Procedura intrare în Instanță
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Procedura intrare în Instanță

Buna ziua.
Acum două luni am lăsat mașina la Târgu Mureș pentru reparații. Când am mers să o ridic, nu am apucat sa merg decât 14 kilometri cu ea, după care s-a defectat. Au trimis cei din reprezentanța platforma, iar la reconstituire au găsit un piston defect.
Când am lăsat inițial auto pentru reparații, mi-au scris cum că " pentru o verificare completă trebuie dată jos chiulasa", iar înainte de a recepționa mașina mi-au scris că " partea inferioara a motorului nu a fost afectată".
Acum, după ce au găsit jocul acela la piston, dumnealor îmi spun că trebuie să plătesc o noua constatare și piesele ce trebuiesc schimbate.
Deci, am achitat 6500 Ron degeaba in prima reparație!
Am apelat la ANPC, încă nu au trimis un răspuns oficial, dar au spus că au luat legătura cu cei de la Ford , iar aceștia ar fi lucrat după reperele date de producător.
As dori să știu ce pași trebuiesc urmați pentru a ajunge in Instanta, aici la București. Consider că cei de la Ford nu au verificat cum trebuie autoturismul, dar banii i-au încasat.
Va mulțumesc pentru sfaturi.

Alte discuții în legătură

Anpc sau instanta? SorynF SorynF Salutare. Luna trecuta (28.08.2017) am lasat auto Ford la o reprezentanta din Mures, cauza fiind o defectiune aparuta la acesta venind spre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! --reparatie auto--- in octombrie 2021 mi-am dus masina ... Stefan877 Stefan877 Bună ziua! --reparatie auto--- In octombrie 2021 mi-am dus masina (ford focus 2008) la un service auto pentru a constata cauza presiunii mari în ... (vezi toată discuția)