avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O multime de nereguli in intreprindere la care ITM ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O multime de nereguli in intreprindere la care ITM inchide ochii

Cunosc oameni care lucreaza intr-o intreprindere unde sunt foarte multe nereguli, cele mai multe legate de felul in care sunt tratati salariatii, iar cand aceste nereguli se concretizeaza in cifre documentate, ele sunt trecute cu vederea de ITM. Au fost nenumarate controale ale acestor inspectori sesizati de angajatii nedreptatiti, dar de fiecare data au plecat fara sa faca absolut nimic.
Cum ar putea sa isi facem dreptate? Este vorba efectiv de dusmanie vadita a celor de la birouri fata de cei care lucreaza la baza ierarhiei. Cum putem dovedi asta si cui ne putem adresa? Efectiv sunt torturati psihic prin presiuni nejustificate si amenintari, organizarea si planificarea lucrului in functie de preferinte si cate si mai cate. Sefii intreaba angajatii loiali cine spune ce despre ei ca sa stie cum sa ii preseze psihic si cum sa le micsoreze veniturile din ore suplimentare. Doar un exemplu.
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
gondolkodom, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:44, 3 Noiembrie 2017
Sesizati in scris cu nr. de inregistrare/ data Inspectia muncii si spre stiinta ITM si angajator, asupra tuturor aspectelor/ neregulilor, exemplificand pe cei nedreptatiti cu nume si prenume, data abuzului si detalierea acestuia.
Sesizarea este bine sa fie semnata de catre toti cei nominalizati. La sesizari scrise, institutiile statului au obligatia sa raspunda in termen de 30 de zile de la inregistrarea sesizarii conform prevederilor OG nr. 27/ 2002 art.8 privind petitiile. Daca nu primiti raspuns scris in termen, puteti deschide actiune in instanta cu respectarea Legii nr. 554/ 2004 privind contenciosul administrativ.
Atata timp cat lucratorii nu vor fi constienti ca numai sesizand/ semnand sesizari (pentru a fi avute in vedere de institutiile sesizate) vor putea sa-si apere drepturile, abuzurile pot continua.
Despre ce nereguli este vorba ?

Vorbiti despre sectorul public sau privat?
are vreo relevanta? va intreb din curiozitate
Probabil ca are... ca sa nu mai discutam de competenta unor instituții.
este vorba despre o intreprindere aflata sub controlul consiliului local... cel mai probabil de aici si competenta celor de la ITM?

Alte discuții în legătură

Probleme la locul de munca StefanMadalin StefanMadalin Buna ziua, am si eu o problema la locul de munca. Sunt angajat in platforma unei multinationale de 7ani, in tot acest timp am vazut foarte multe nereguli ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama administratorul de bloc pt neplata salariului? 21051986 21051986 Buna ziua.Ma numesc Bianca si am o intrebare pt care nu am gasit raspunsul.Am o cunostinta apropiata care lucreaza ca femeie de serviciu la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Incalcarea art 4,al 2 marinvasile marinvasile Cum se poate proba incalcarea art 4,al2-si unde sa depui plangerea si eventual probele,atata vreme cat institutiile statului functioneaza dupa criterii ... (vezi toată discuția)