avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

investire cu formula executorie

Ma poate lamuri si pe mine cineva ce taxe trebuie platite pentru legalizarea unei sentinte si investirea cu formula executorie?
Hotararea se depune in original sau copie xerox?
Cel mai recent răspuns: Laurentiu Bugeac , Avocat 13:41, 8 Octombrie 2009
Hotararea se depune in original.
Taxa judiciara de timbru in valoare de 4 Lei si timbru judiciar in valoare de 0.15 Lei.
Pentru legalizare se face o cerere catre presedintele instantei care se depune la judecatorul de serviciu, in prealabil se plateste o taxa de trimbru de 2 lei la posta plus un timbru de 0,15. La fel si pentru investirea cu formula executorie, taxa de timbru este putin mai mare ( 4 lei .....).
Sunt suficiente exemplarele in copie.
Daca hotararea e data de Judecatorie cererea de investire cu form ex se depune tot la Judecatorie?
Faci cererea catre presedintele judecatoriei si o depui la judecatorul de serviciu de la Judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie adriannn adriannn Buna ziua. La ,,cererea de investire cu formula executorie'' a unei sentinte trebuie anexata sentinta in original, in copie legalizata sau in copie simpla ... (vezi toată discuția)
Investire ordonanta presidentiala pt somatie OANA GORAN OANA GORAN daca fac cerere de investire a ordonanatei presid . pt somatia de plata , trimit cererea la judecatoria care a emis ordonanta, platesc taxa de 4 lei + timbru ... (vezi toată discuția)
Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)