avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Executare silită

investire cu formula executorie

Buna ziua.
La ,,cererea de investire cu formula executorie'' a unei sentinte trebuie anexata sentinta in original, in copie legalizata sau in copie simpla xerox?
Taxa de timbru e de 4 lei, iar timbru judiciar de 0,15 lei?
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 17:09, 30 Martie 2011
in original. poti sa ii faci o copie sa o ai. cel mai important e sa redactezi o ceree in plus pe care grefiera sa iti semneze de primire, or sa puna stampila cum ca ai depus cererea respectiva la instanta. Succes
inainte de a face cererea de investire...legalizati sentinta. pentru legalizare: cerere de legalizare, copie de pe sentinta, taxa de doi lei si un timbru de 0,15. Legalizarea se realizeaza la arhiva..din ce stiu eu. Apoi formulati o cerere de investire la care atasati sentinta legalizata in original si din ce stiu eu si in copie, taxa de 4 lei si un timbru de 0,15 lei. Aceasta se depune la judecatorul de serviciu. mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez cheltuieli de judecata ? carmenspata carmenspata Buna ziua Domnule avocat.am si eu o intrebare la dumneavoastra.Am cistigat un proces pentru pensie de intretinere,mi sa achitat pensia de intretinere,dar ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa obtin sentinta definitiva in original costincoman costincoman Buna ziua, Au trecut 12 luni de cand am fost condamnat definitiv. Cum fac sa obtin sentinta definitiva in original sau se elibereaza doar copii ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)