avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Media purtare liceu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Media purtare liceu

In 2014 am terminat liceul și am început facultatea. Acum sunt anul 4 însă îmi doresc sa aplic pentru încadrarea din sursa externa la IGPR. Aceștia cer media la purtare sa fie minim 9, prag ce mie mi se pare irelevant având in vedere ca fiecare liceu scade media la purtare pentru orice dorește. Mediile mele nu sunt tocmai bune, și am sa va spun și de ce. In clasa a9a, colegii au spart tabla. Directoarea de atunci a spus ca cine nu aduce 20 lei la școala, nota va fi scăzută. Nu am avut 20 lei așa ca m-am ales cu nota scăzută 2 puncte. Următorii doi ani au fost rai, media fiindcă scăzută fiindcă nu am purtat cămașă, respectiv peste 10 absente la religie și biologie. In ultimul an, datorită faptului ca am fost plecat in afara țării intr-un proiect școlar, pe fondul unor neînțelegeri între mine și profesor(plecat din hotel noaptea la un bar sa bem o bere) m-am ales cu media 6 la purtare. Bacul l-am luat din prima, admiterea la facultate de prima. Conduita mea este ireprosabila(nici măcar o amenda de circulație sau parcare pana acum(am 22 ani). Întotdeauna am respectat legile și ordinea publica, fără excepții și scuze. Nu mi se pare ca este corect acest lucru. Întrebarea mea este, exista cumva vreo modalitate de a face liceul sa-mi modifice notele la purtare, având in vedere ca scăderea acestora au fost făcute fără niciun fond iar eu fiind minor la acea data, fără a avea posibilitatea de a ma apăra, plus ca acele consilii in care mi s-a scăzut nota nu mi-au solicitat prezenta in momentul respectiv? Sau, exista vreo posibilitate sa devin agent de politie?

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)
Nota doi la purtare darina2006 darina2006 Fiului meu i-a fost scazuta nota la purtare la doi, nu am mai auzit de o masura atata de dreastica luata vreodata, poate va intrebati ce a facut, nu a dat foc ... (vezi toată discuția)
Violenta in scoala. ce masuri pot fi luate in cazul unui elev violent? danutzik danutzik Buna ziua ! Copilul meu a fost batut in scoala ,in timpul unei pauze ,de un altul de la alta clasa ,acesta din urma este cunoscut in scoala ca un \\"copil ... (vezi toată discuția)