avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil aprobare indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil aprobare indemnizație

Bună seară. As dori sa stiu daca se poate aproba intrarea mamei in concediu de crestere copil, respectiv plata indemneziatiei pentru creșterea copilului, fără semnătura tatălui pe cerere de acordare a indemnizație. Fac precizarea că există o acțiune în instanță pentru desfacerea căsătoriei. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:25, 3 Noiembrie 2017
Cererea de acordare a CCC nu se semneaza decat de catre parintele care solicita asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil katalina282000 katalina282000 Buna seara va rog frumos sa imi raspundeti si mie la intrebare de la data de 26.10.2012 pana pe 26.10.2014 sunt in indemnizatie crestere copil, ce lege sa dat ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului - tata cfilip20 cfilip20 Buna ziua. Din Art. 11 OUG 111/2010 am inteles ca tata are dreptul la o luna de CCC, nu este obligatoriu, dar chiar daca nu isi ia aceasta luna de concediu, ... (vezi toată discuția)
Concediu paternitate ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, in prezent mai este obligatoriu ca celalalat parinte (tatal) sa ia concediu medical 1 luna? anul trecut s-a introdus acesta modificare insa ... (vezi toată discuția)