avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis

buna ziua
va rog sa-mi spuneti daca dupa ce esti prins cu permisul suspendat ti se mareste pedeasa cu suspendarea
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 15:26, 4 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa înțelegem că mai aveți o condamnare cu suspendare?
nu e prima abatere
Dacă veți fi condamnat pentru conducere cu permisul suspendat (art. 335 alin. 2 Cod penal) permisul de anulează.
Incercati sa fiti mai explicit, sunteti condamnat si va aflati in termenul de supraveghere? sau ce vreti sa spuneti
nu sunt condamnat e prima abatere

Alte discuții în legătură

Bună seara am avut permisul suspendat... 90 de zile în timpul ... Lingurarbogdan Lingurarbogdan Bună seara am avut permisul suspendat... 90 de zile în timpul asta am fost prins la volan.. Este la prima abatere îmi spune cine va la ce pedeapsa... Sa ma ... (vezi toată discuția)
Condus fără permis cu întocmire dosar penal ContSters445496 ContSters445496 Bună ziua. Ce se poate întâmpla dacă am avut permisul suspendat pt o luna și totuși am condus 700 m pana la magazin și mi sa întocmit dosar penal? ... (vezi toată discuția)
madnesul madnesul am permis a2 moto are 36kw daca sunt oprit ma incadrez la dosar penal si tat felu` de dubiosenii dinastea juridice nu? La pace cu agentul de politie n-o ... (vezi toată discuția)