avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces

Poate un parat intr-un proces sa deschida in acelasi timp un proces nou? Sau trebuie paratul sa astepte pana se termina procesul, ca sa poata deschide altul?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:44, 3 Noiembrie 2017
Buna seara,
Daca dosarul se refera la aceiasi speta si are aceleasi parti atunci daca il inainteaza acum se va conexa la cel vechi, daca se va deschide ulterior se va constata autoritatea de lucru judecat.
Daca are alte cauze chiar daca sunt aceleasi parti se va judeca separat indiferent de momentul introducerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia puterii de lucru judecat ciobi2016 ciobi2016 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema. O instanta, intr-o cauza a dat o sentinta definitiva si irevocabila. Daca eu deschid ... (vezi toată discuția)
Judecare cauza in 2 judete diferite dxt_morgan dxt_morgan Va rog sa mi ziceti daca o cauza se judeca la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti pot introduce un dosar cu aceeasi problema la Judecatoria Vaslui ? Sau o cauza ... (vezi toată discuția)
Actiune în revendicare drept comun/ legea 10/2001 Oana  Tudor Oana Tudor Buna! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu o speta de altfel foarte interesanta: Pe scurt: 1. Pe 15.03.2000 la Judecatoria H. este inregistrată o ... (vezi toată discuția)