avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Închiriere teren
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Închiriere teren

Eu,mama si fratele avem un teren in suprafata de 512mp si dorim sa il închiriem pentru parcare masini..cum putem inchiria acest loc.....pentru a fi in legalitate?

Alte discuții în legătură

Acordul coproprietarilor: unanim sau majoritar? Ellis05 Ellis05 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: in urma cu cateva luni am achizitionat un loc de parcare dintr-un complex rezidential (initial, mai ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - vanzare parcele fara acordul celuilalt coproprietar bejatmarian bejatmarian Buna ziua..Mama a primit mostenire de la parinti ei cateva bucati de pamant ,este trecuta pe titlul de propietata alaturi de fratele ei.dar fratele ei a ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol in diviziune tayz74 tayz74 Mama mea impreuna cu alti 3 frati detin 5 ha de teren agricol in comuna Amara. Terenul agricol a fost dobandit cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii ... (vezi toată discuția)