Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: in urma cu cateva luni am achizitionat un loc de parcare dintr-un complex rezidential (initial, mai multe persoane au cumparat un teren, l-au amenajat ca parcare, existand o conventie ca fiecare coproprietar sa aiba un anumit loc de parcare).
Langa locul meu de parcare era un spatiu liber, pe care de cateva zile a aparut o masina, iar eu acum sunt nevoit sa ma strecor la intrarea/iesirea din masina. Am aflat astazi ca spatiul respectiv a fost inchiriat, fara ca nimeni sa ma intrebe si pe mine, dar cica cu aprobarea majoritatii coproprietarilor.
Nelamurirea mea este cum se iau legal astfel de hotarari: cu acordul tuturor coproprietarilor sau cu acordul majoritatii?
20 de persoane au pus bani și au cumpărat un teren. apoi au făcut o convenție prin care stabilesc ce loc de parcare revine fiecăruia, l au amenajat, îngrădit etc. Suprafața terenului a dus la existența unui spațiu “mort” (cam 80% dintr un loc de parcare). Acel spațiu mort a fost inchiriat.
Ridicare auto
razvan02000
Astazi mi-a fost ridicata masina. Am blocat 2 locuri de parcare, proprietate privata a unui complex rezidential, eu avand un loc inchiriat in acea parcare, iar ... (vezi toată discuția)
Loc parcare
pavady
in urma cu 4 ani ne-am cumparat o masina. noi locuim la bloc. ca toata lumea de la bloc, care poseda masina, am incercat sa ne parcam masina cat mai aproape de ... (vezi toată discuția)