avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOR- incetare contract de munca art 55 lit b
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOR- incetare contract de munca art 55 lit b

am nevoie de cartea de munca deoarece vreau sa ma angajez in cadrul altei societatii...initial am formulat o cerere de demisie cu care m-am prezentat la fortele de munca.Acolo mi s-a spus ca nu e buna respectiva cerere si ca am nevoie de o decizie de la angajator.am fost la contabila angajatorului care mi-a inmanat 3 exemplare de astfel de decizii necompletate spunandu-mi ca eu trebuie sa le completez.problema e ca habar nu am cum...angajatorul de asemenea nu stie,deci din partea lui nu primesc.
unde pot posta un astfel model de cerere pt a primi ulterior recomandari in vederea complectarii din partea dumneavoastra? multumesc
Cel mai recent răspuns: sz_ada , utilizator 21:05, 8 Octombrie 2009
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2009
sz_ada, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cu acordul ambelor parti robert88 robert88 Buna ziua. Am nevoie de un model de demisie cu acordul ameblor parti. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Art 55 b cu preaviz? cporanc cporanc Am facut cerere pt incetarea contractului de munca cu art 55 lit.b, dar am folosit si termenul de preaviz referitor la cate zile mai lucrez acolo.NU am folosit ... (vezi toată discuția)
Art 79(7) sau art 55 (b)? nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna ziua. Am o salariata ce si-a facut cererea de demisie fara preaviz pe data de 05.02.2010, dar incepand cu data de 29.03.2010, timp in care va preda ... (vezi toată discuția)