avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ref la asistent in brokeraj prin reprezentant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ref la asistent in brokeraj prin reprezentant

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema.
Sunt unic actionar intr-o firma care are si codul caen 6622- intermedieri in asigurari. Am incheiat un contract de mandat cu o firma de brokeraj iar reprezentant este o alta persoana cu cod raf. Asigurarile au fost emise pe platforma brokerului de pe codul lui iar comisionalele au fost scoase din firma prin dividende si i-am dat cash reprezentantului pana acum (evident, scazand taxele), reprezentantul nefiind angajat si cu care nu am alt contract (de prestari serv sau de alta natura). Reprezentantul a produs o paguba prin deteriorarea unui autoturism. Eu vreau sa nu ii mai dau comisionul pana nu achita dauna. Insa ma ameninta ca ma trimite in tribunal ca aceia sunt banii lui si poate demonstra in instanta. Are dreptate? Poate asa ceva? Firma mea este in ctr de mandat ca si Asistent in brokeraj, el este doar reprezentant. Multumesc

Alte discuții în legătură

Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)
Angajat rar si administrator la un srl sabina24 sabina24 Buna ziua! Un angajat R.A.R, in functia de inginer, poate sa fie administratorul si actionarul unui SRL care desfasoara in principal activitati de ... (vezi toată discuția)
Asigurari obiect secundar de activitate efuionut efuionut Buna ziua, Am urmatoarea intrebare vreau sa imi deschid un srl cu obiect principal de ativitate 6312 Activitati ale portalurilor web, pe langa asta vreau sa ... (vezi toată discuția)