avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire

Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ultima comisie din 2014 de invaliditate ma trimis si la comisia de handicap cu acelasi dosar respectiv aceiasi boala ATAXIE SPINOCEREBELOASA boala cronica,la care am primit grad mediu de handicap avand in vedere ca sant IRECUPERABIL,cu reevaluare la 12 luni! Intrebarea mea este daca este normal ca la pensia de invaliditate sa am grad 2 nerevizuibil si la comisia de handicap grad mediu cu revizuire la 12 luni,cu aceiasi boala?am facut anul trecut recurs in suceava dar miau zis ca boala mea nu e trecuta in nomenclatorul lor,desi in lege este boala asta! Spunetimi va rog ce sa fac sau cui sa ma adresez sa rezolv ceva? Multumesc

Alte discuții în legătură

Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Flutur1977 Flutur1977 Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ... (vezi toată discuția)
Actualizare decizie medicala asupra capacitatii de munca Mircea Cristian Mircea Cristian Urmare a unei operatii de adenocarcinom la colon,in mai 2012,am fost pensionat de boala cu gradul 2 de invaliditate.Acest statut a fost valabil mai intii ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap accentuat, pentru permanent Maria Diaconu Maria Diaconu Buna ziua, Va rog mult, sa ma ajutati cu o informatie ... (vezi toată discuția)