avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vanzare prima casa dupa 3 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vanzare prima casa dupa 3 ani

Am gasit clientul care
mi-a dat prin notar sub formă de împrumut, suma rămasă de rambursat. Am mers la bancă, am băgat banii în cont. de 6 saptamani aștept radierea interdicției de înstrăinare de la fond, finante, banca dar nimeni nu stie nimic care e stadiul actelor. cum pot afla care sant termenele legale, cat dureaza birocratia cu actele
Cel mai recent răspuns: disag , utilizator 10:35, 6 Noiembrie 2017
Contactati personal reprezentantul fondului de garantare care ar trebui dupa intrarea c/v credit sa elibereze dovada

Cei de la banca nu stiu nimica
La fond nu raspunde nimeni
Email trimis de zece zile la fond fara raspuns
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Obtinerea acordului fondului de garantare pentru partaj Stefan Andrei Andrei Stefan Andrei Andrei Am un credit prima casa luat in urma cu aproximativ 6 ani. In urma divortului amiabil, as dori sa fac partajul acestui apartament si sa preiau eu acest credit. ... (vezi toată discuția)
Dosar prima casa adresa de radiere suma achitata integral imobil ramas sub ipoteca statului? menagi menagi IN URMA ACHITARII TOTALE A IMPRUMUTULUI ACORDAT DE BANCA NU REUSESC SA OBTIN ADRESA DE RADIERE DIN PARTEA FONDULUI CONF ART 885 ALIN 2 DIN CODUL CIVIL. FONDUL ... (vezi toată discuția)