avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Obtinerea acordului fondului de garantare pentru partaj
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Obtinerea acordului fondului de garantare pentru partaj

Am un credit prima casa luat in urma cu aproximativ 6 ani. In urma divortului amiabil, as dori sa fac partajul acestui apartament si sa preiau eu acest credit. Am nevoie de acordul fondului de garantare dar nimeni nu stie cum sa obtina acest acord. Fata de la banca a zis ca nu stie, apoi am fost trimis pe la finante, dar nici acolo nu stia nimeni nimic. Va rog frumos sa-mi spuneti unde sa ma adresez? Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: cojogrizli , utilizator 13:22, 25 Mai 2018
Mergeti la un notar public impreuna cu sotia si incheiati contractul de partaj. Interdictia care afecta imobilul dvs era de instrainare, si e discutabil daca partajul inseamna instrainare sau nu, eu cred ca nu. In al doilea rand, interdictia era pentru o perioada de 5 ani, care, din spusele dvs a trecut. In concluzie nu aveti nevoie de acordul Fondului de Garantare.
Dar am fost la notar cu acordul bancii pentru partaj si notarul imi cere si acordul fondului de garantare...
Buna ziua, imi puteti spune cat a durat obtinerea acordului de partaj de la banca? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort prima casa alinaqf alinaqf Buna ziua, Concret, am divortat, si am hotarat iar apartamentul ramane la mine (eu am fost coplatitor, va trebui sa devin titular de credit). Totul se ... (vezi toată discuția)
Acord fond de garantare lucianmarian lucianmarian Ne-am cunoscut, am cumparat un apartament prin Prima Casa, si apoi ne-am casatorit. Am divortat la 1 an prin notariat si acum dorim sa facem partajul notarial ... (vezi toată discuția)
Apartament "prima casa" partaj divort divort2011 divort2011 Buna ziua! Sunt in situatia urmatoare: la inceputul acestui an am cumparat un apartament prin programul \"prima casa\". Ma aflu in pragul unui divort si as ... (vezi toată discuția)