avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot Da in judecat M.A.N
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot Da in judecat M.A.N

Buna Ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspus.
Sunt bolnav din armata 2005-2006, fapt consemnat pe livretul militar comisiea din armata de clasare , si multe alte documente si expertize din spitalul militar central Bucuresti , Pun intrebare daca este Tardiva solicitarea mea ,, ce pot face? Sunt 11 ani ?
Eu fac dializa de la 3 luni dupa ce am iesit din armata, de 4 ani caut un avocat care sa ma ajute ... si nici acuma nu stiu daca il pot gasi .

Cel mai recent răspuns: Suflet , utilizator 14:54, 5 Noiembrie 2017
buna ziua; este o boala de care v-ati imbolnavit in armata, pentru ca ati facut armata desi nu ati fi avut voie ? sau erau acolo condiii improprii pentu starea dvs de sanatate ? adica se poate stabili exact legatura intre stagiul facut in armata si consecintele pe care le-a avut asupra starii dvs de sanatate ? nu stiu ce dagnostic aveti , dar, daca acest lucrui se pot proba cu documenete medicale, eu cred ca da, puieti sa adunati toate datele, plus declaratia dvs, plus scisoari meicale de la mdicii care va stiu isoricul medical, si cred ca atunci puteti sa interveniti pdv juridic
Din causa racelilor repetate in care eream tratat in Infirmerie dar nu eream tratat corect
Din Cauza racelilor repetate , a conditiilor din unitate ,stateam la geam si batea vantu prin geamuri ca ereau ciobite , am prins din octombrie pana in martie perioada de iarna grea .
Raceam des eream tratat cu superficialitate in infirmerie erea asa de frig incat cu 3 4 paturi stateam acoperiti fara o sursa de caldura ,
De 4 ani caut pe cineva care sa ma reprezinte ... poate eu nu merit sau poate am fost naiv ..am pierdut si multi bani , dar ce pot face . credeti=ma sunt satul de promisiuni.
LEGE Nr. 80 din 11 iulie 1995 privind statutul cadrelor militare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanatoarea abuziva a masinilor "bulgaresti" de catre politia rutiera inceputa din 18 ianuarie motorcod motorcod Din data de 18 ianuarie, o ordonanta interna a politiei rutiere s-a dat catre agenti pentru a "vana" orice vehicol cu numere de bulgaria ce circula pe ... (vezi toată discuția)
Logica în judecare angelescudum_TM angelescudum_TM Judecata (individului, instaţei, acţiunii, et.), este capacitatea de înţelegere a unei anume situaţii, folosind logica, pentru emiterea unei concluzii ... (vezi toată discuția)
Caderea lui hosni mubarak,ofera o portita pentru expansiunea fundamentalismului islamic ? Radu Gabrian Radu Gabrian Intr-o zona,nesigura,caderea unui conducator cu puternice radacini militare,de altfel ca si predecesorii sai,Gamal Abdel Nasser si Anwar El- Saadat,ultimul ... (vezi toată discuția)