avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Politica de utilizare rezonabila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Politica de utilizare rezonabila

Buna ziua
In data de 18.04.2017 am semnat un contract cu Orange. La pagina 2 din CCB, nu se defineste in nici un fel "politica de utilizare rezonabila". Contractul se deruleaza pe o perioada de aproximativ 6 luni, fara a inregistra costuri suplimentare. Incepand cu data de 17.10.2017, incep sa inregistrez costuri suplimentare in baza unei reglementari emise pe 12.05.2017. Aceste costuri suplimentare nu se datoreaza depasirii resurselor alocate in contract. Aceste costuri fiind rezultatul definirii "politicii de utilizare rezonabila", care, aceste definitii nu pot fi regasite in contract.
Intrebarea este daca (dincolo de "legalitate" sau "ilegalitate"), pot denunta contractul fara plata unei sume reprezentand valoarea abonamentului inmultit cu numarul de luni ramase pana la expirarea perioadei minime contractuale?
Multumesc
Cu stima
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Pot obține rezilierea contractului de telefonie dacă firma a modificat tarifele? Billy89 Billy89 Buna seara. Pe scurt problema mea este urmatoarea. Sunt plecat in Marea Britanie din anul 2016. In iunie 2017, dupa ce tarifele de roaming au fost eliminate, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Plata abonament orange RoyalGG RoyalGG Buna ziua, In anul 2015 (iulie) mi-am facut un abonament Orange (Pantera 41, adica 41 euro lunar) achizitionand un iPhone 5c gratuit (oferta ... (vezi toată discuția)