avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Stadiu proces: Fond (din 2013)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Stadiu proces: Fond (din 2013)

Este posibil ca din anul 2013 politia sa-ti suspende dreptul de a conduce pentru un simplu accident de masina(recunosc ca am fost vinovat) in care am avut o victima(a avut mana rupta atat si si-a luat aproximativ 60 de zile de spitalizare pentru asta). Totusi din anul 2013 procesul meu se afla inca in stadiu fond. Vreau sa stiu ce drepturi am in situatia de fata si daca imi pot recupera permisul si evident dreptul de a conduce pe un drum public. Totusi mi se pare destul de ciudat ca de cate ori am incercat sa apelez judecatoria mangalia prin e-mail sau telefon nu mi-au raspuns, ba chiar mai mult de atat dosarul meu nu poate fi gasit pe info portal judecatoria mangalia; abia l-am gasit cu ajutorul cuiva prin intermediul altui site dar nu inteleg nimic din el deoarece sunt afisate foarte putine informatii! nr dosar: 3943/254/2013 ". Va multumesc anticipat si daca raspunde cineva rog a imi trimite un mail pe dionisevasile@gmail.com , eventual daca cineva cunoaste un avocat bun poate sa ma contacteze la aceeasi adresa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017
Vdionise, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 11:22, 5 Noiembrie 2017
INFORMAȚII GENERALE
Nr. dosar 3943/254/2013
Institutie Judecatoria MANGALIA
Data inregistrare 31.10.2013 (Inregistrat acum 1466 de zile)
Sectie CIVIL
Materie Civil
Obiect actiune in raspundere contractuala
Stadiu Fond
Traseul dosarului
Ultima modificare 25.09.2014

Dati câteva detalii. Ati fost solicitat de poliție să predați carnetul?
Dosarul a avut în 11 luni 5 termene. Din seprembrie 2014 nimic.
Nu ati participat la nici un termen de judecată?
Mergeți la judecători a Mangalia și verificați dosarul. Ma indoiesc totusi ca nu s-a dat o solutie până acum
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi puteti spune ce inseamna asta va rog ! nr. unic (nr. format ... 1234fsj6i 1234fsj6i Imi puteti spune ce inseamna asta va rog ! Nr. unic (nr. format vechi) : 9229/221/2024 Data inregistrarii 25.10.2024 Data ultimei ... (vezi toată discuția)
Procedura despagubire victima accident rutier croivali croivali pe data de 08 08 2014 ora 16.10 ma intorceam de la serviciu impreuna cu 3 colegi unul sofer ..pe drum a avut loc un accident foarte grav soferul a pierdut ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana pronunta instanta o hotarare? ContSters188591 ContSters188591 an dat in judecata finantele in 29 noiembrie am avut proces ,sa judecat in lipsa nu am avocat dar nici citatie nu mi-a venit ,si am specificat sa se judece si ... (vezi toată discuția)