avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cat dureaza pana pronunta instanta o hotarare?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cat dureaza pana pronunta instanta o hotarare?

an dat in judecata finantele in 29 noiembrie am avut proces ,sa judecat in lipsa nu am avocat dar nici citatie nu mi-a venit ,si am specificat sa se judece si in lipsa cat dureaza sa imi vina citatie [pt taxa auto] ca au trecut 2 luni de la proces va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 16:37, 8 Februarie 2012
Probabil dvs. asteptati hotararea, nu citatia. Procedura civila impune ca o hotarare sa fie redactata in termen de o luna de la pronuntare, insa acest termen nu este niciodata respectat. Depinde de cat de aglomerata este instanta. Interesati-va la arhiva instantei.
a deci poate sa dureze va multumesc am sa ma duc sa vad,fara avocat probabil merge mai greu
Avocatul nu are nicio treaba cu redactarea hotararii. Hotararea se redacteaza de judecator.
da dar problema ii ca nu am avocat si sa judecat in lipsa

cine stie daca castig ,bani trebuie sa imi iau avocat,procesul ii la deva,va multumesc pt rasunsuri
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
daca ati primit citatie acasa inseamna ca aveti cunostinta de numarul dosarului asa ca intrati pe portalul instantelor de judecata ,pe judecatoria care ca intereseaza ,pe dosare si vedeti care e solutia sau in ce stadiu e dosarul.

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Proces paulika paulika Buna ziua, Un prieten a avut un accident cu vreo 2 ani in urma.Cel care a condus nu a recunoscut,si de atunci e in proces cu Politia,caci pagubitul a fost ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila pe fond? blitzmate blitzmate Buna seara As vrea sa stiu daca este normal sa primesc o hotarare irevocabila si sa nu am dreptul la recurs in conditiile prezentate mai jos. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)