avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cat dureaza pana pronunta instanta o hotarare?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cat dureaza pana pronunta instanta o hotarare?

an dat in judecata finantele in 29 noiembrie am avut proces ,sa judecat in lipsa nu am avocat dar nici citatie nu mi-a venit ,si am specificat sa se judece si in lipsa cat dureaza sa imi vina citatie [pt taxa auto] ca au trecut 2 luni de la proces va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 16:37, 8 Februarie 2012
am bagat nr de dosar dar nu imi arata nimic,

daca il scriu poate ma ajutai dumneavoastra
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
sigur ca da
puteti merge si pe portal si la judecatorie la parte treceti numele dvs.
procesu ii la deva ,nr de dosar pe citatie ii 5947/97/2011 / [Editat], poate gasiti dumneavoastra
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
Tribunalul HUNEDOARA
HUNEDOARA
Dosare
Informaţii detaliate despre dosar

Num?r unic dosar: 5947/97/2011
Înregistrat în data de: 15.09.2011
Obiect dosar: alte cereri
Materia juridic?: Contencios administrativ şi fiscal
Stadiu procesual: Fond
Părţi: [Editat]

CÃI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1

TERMENE DE JUDECAT?:
Data Detalii
29/11/2011 Amână cauza
Solutie: FAŢÃ DE LIPSA PROCEDURII DE CITARE CU PÂRÂTA
07/02/2012
Solutie:
Pagina 1
ati avut termen pe 07.02.2012 dar inca nu s-a pronuntat.
de acum daca vreti sa gasiti cautati pe tribunalul hunedoara .
cel mai simplu este sa va scrieti numele dvs pe google si prima e chiar pagina cu procesul dvs
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Proces paulika paulika Buna ziua, Un prieten a avut un accident cu vreo 2 ani in urma.Cel care a condus nu a recunoscut,si de atunci e in proces cu Politia,caci pagubitul a fost ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila pe fond? blitzmate blitzmate Buna seara As vrea sa stiu daca este normal sa primesc o hotarare irevocabila si sa nu am dreptul la recurs in conditiile prezentate mai jos. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)