avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... majorare salariu in timpul lunii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

majorare salariu in timpul lunii

Poate fi marit salariul unui angajat in timpul lunii respectiv incepand cu data de 03 a lunii?
Cum se calculeaza salariul in acest caz?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 5 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate fi majorat.

Pentru perioada 01-02 se va calcula pe salariul vechi.

Pentru perioada 03 - pana la sfârșitul lunii se va calcula pe salariul nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am fost angajată cu contract nedeterminat și 3luni ... elena elisabeta 13 elena elisabeta 13 Bună ziua. Am fost angajată cu contract nedeterminat și 3luni perioada de probă. În perioada de probă mi-a desfăcut contractul de muncă fără preaviz. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil kimonloghi kimonloghi Buna ziua, daca am plecat de la vechiul loc de munca pe 4 ianuarie 2016, adica am incheiat contractul de munca) si am inceput la noul loc de munca cu 29 ... (vezi toată discuția)
Ma intorc la serviciu din ccc marian_alin_07 marian_alin_07 salut ma numesc mirela ...sunt in indemnizatia de crestere a copilului ,,fetita mea pe 06-03-2015 va face 2 anisori,eu incepand cu data de 19-01-2015 ma ... (vezi toată discuția)