avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca în tură continua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca în tură continua

Bună seara! Lucrez în 4 ture la privat, fără a fi semnat nici un act adițional cim,nu știu pt. ce perioada ,cu un spor la salariu comunicat verbal ,menționez că toți salariații am fost puși în fața faptului împlinit, fără a fi întrebați dacă vrem , dacă putem,cui nu-i convine ..poate să plece.Intrebare : cât este de legal această situație! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:37, 6 Noiembrie 2017
În c.i.m. aveti menționată repartizarea timpului de munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul brut nicoleta72 nicoleta72 Buna ziua, recent am semnat un act aditional la CIM prin care am luat la cunoștință de noul salariau de incadrare( începând cu Ianuarie 2018) si ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru al salariatilor trebuie afisat la puncul de lucru? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 In magazinul nostru desi se lucreaza in 2 schimburi,programul de lucru nu este afisat la punctul de lucru.Acest fapt a dat nastere unor discutii intre ... (vezi toată discuția)
Oferta angajare nerespectata aangy20 aangy20 Buna ziua, Sunt angajata in cadrul unei societati si am o nelamurire in legatura cu un aspect, si anume nerespectarea ofertei de angajare. Cand am dat ... (vezi toată discuția)