avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt obligat să recunosc un copil doar pentru că ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt obligat să recunosc un copil doar pentru că fata însărcinată spune că e al meu?

Am un copil cu o fata care nu mai sunt cu ia , eu sunt plecat din tara si am primit vestea ca este gravida cu mine, eu nu stiu daca este copilul meu pentru ca in timpul relatiei nostre mai statea cu un baiat , ea imi spune ca ma da in judecata daca nu recunosc copilul!
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Buna seara,
Daca stiti ca este al dumneavoastra atunci e bine sa-l recunoasteti.
Va sfatuiesc sa solicitati test ADN ca sa fiti convins ca este al dumneavoastra.
da, da este foarrte indiferenta fata de mine si nu am incredere in ea pt ca sunt sigur ca nu este al meu!
Siguranța o poate da doar testul ADN. Faceți testul de paternitate cât mai repede posibil.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
Dapix, utilizator
Daca este al tau se va dovedi in instanta cu probe, inclusiv test ADN!
Va Mulțumesc frumos pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn dany6969 dany6969 Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate George Albeanu George Albeanu Buna ziua,numele meu este George Albeanu. Am si eu o mica intrebare, acum ceva timp am fost cu o fata, am stat impreuna si am intretinut relatii sexuale. Tipa ... (vezi toată discuția)
Relatia Alex89 Alex89 Salut! Am si eu o problema foarte mare si as dori niste raspunsuri. Bun! Sa incep cu inceputul, am avut o relatie intima cu o fata pe care nu o cunosteam mai ... (vezi toată discuția)