avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare materialele nesctocabile/Saga
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare materialele nesctocabile/Saga

As vrea sa stiu cum inregistrez in programul Saga materialele nesctocabile? Ce formule contabile aplic? Plata materialelor se face pe loc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
Ioan Petru Butariu, Contabil
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:52, 6 Noiembrie 2017
Se inregistreaza 604 = 401, cu valoarea fara TVA si 4426 = 401, cu valoarea TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura proforma evghenii evghenii Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inregistrez o factura proforma pentru serviciul program Saga contabilitate ,proforma fiind platita in aceiasi zi iar ... (vezi toată discuția)
Declaratia 406 sau saf-t INFANTERIST77 INFANTERIST77 salutari am o intrebare tehnica tinand cont de raspunsul celor de la ANAF din Intrebari_rasp_specifice_SAF-T_v_1_2_200422 pag. 147 in programul de ... (vezi toată discuția)
Intocmire nir alunitaarsenov alunitaarsenov Am urmatoarea situatie de achizitie cu factura : poz.1 material x cu valoare 100 lei + tva poz.2 material x cu valoare -100 lei +tva Valoare factura = 0 ... (vezi toată discuția)