avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fara incuvintare la executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fara incuvintare la executarea silita

Buna ziua, am primit pe adresa de la serviciu o adresa de la un anumit BEJ prin care se cere executarea silita a veniturilor mele. In aceasta adresa s-a anexat: adresa catre angajator prin care se cere executarea, proces verbal de cheltuieli de executare si contractul de credit. Intrebarea mea este: nu trebuia sa ceara judecatoriei si incuvintarea la executarea silita? Este valabila aceasta adresa iar angajatorul trebuie sa imi execute aceasta poprire fara incuvintarea de la judecatorie?
Multumesc frumos,
Stefan
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:08, 6 Noiembrie 2017
Daca doriti sa studiati toate actele de executare, puteti sa ii solicitati executorului in scris. Este vb de un credit mai vechi, sau de ce sunteti executat silit?
da, contractat in 2006, cu semanrea unui act aditional in 2010 dar la care nu am mai putut plati tot din 2010
Mergeti cu actele spre studiu. Este posibil sa puteti contesta executarea silita. Aveti termen 15 zile de cand ati luat la cunostinta de executare.Adica de cand a venit la angajator adresa de poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita formulata pe adresa la care am domiciliat in urma cu mai mult de 7 ani StefanMM StefanMM Buna ziua, Am primit la actualul loc de munca o adresa prin care dispune infiintarea unei popriri pe veniturile mele. Mentionez ca am descoperit urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)
Executare silita ionmarius03 ionmarius03 Buna ziua, va adresez si eu o intrebare. Acum 7 ani am facut un credit din care am putut sa platesc doar 4 ani, deoarece apoi am ramas fara servici, ulterior ... (vezi toată discuția)