avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incalcare proprietate privata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incalcare proprietate privata

Buna ziua ! In cazul in care o persoana straina patrunde pe proprietatea mea privata (casa,curte) si ma simt in pericol, se pot folosi arme de airsoft pentru autoaparare ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Eduard A , utilizator 16:28, 6 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Armele de airsoft sunt destinate agrementului. Nici arme cu aer comprimat destinate tirului nu puteti folosi. Chiar daca ati avea permis de port arma letala / non-letala, tot nu ati putea sa o folositi "doar pentru ca va simtiti in primejdie". Mare atentie.
Am inteles. Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport/detinere arme airsoft aer comprimat (co2) Towelie Towelie Buna ziua, Doresc sa procur o arma de airsoft pe baza de aer comprimat (CO2), cal 6mm BB. Avand in vedere ca legea este destul de neclara in privinta ... (vezi toată discuția)
Pistol cu bile de cauciuc Nafets Nafets Buna ziua, Ma gandesc sa cer un permis pt pistol cu bile, neletal. Imn ce conditii pot folosi o astfel de arma? O pot folosi doar in cazul unui atac in casa ... (vezi toată discuția)
Achizitie baston telescopic ANONIMUL27 ANONIMUL27 Dupa ce am fost atacat de mai multe ori, am hotarat sa imi iau un baston telescopic pe care sa il port la mine ca sa nu mai fiu cu mainile goale in fata ... (vezi toată discuția)