Bună ziua ! Sunt studenta la drept şi am şi eu nevoie de un sfat în privința unui caz. O persoană A , a împrumutat unei persoane B suma de 2000 de euro. Acestea nu au încheiat niciun contract în formă autentică, ci doar in formă verbală. Dupa 3 luni, B i-a restituit întreaga sumă. Însă după câteva luni, A i-a cerut lui B , să ii restituie datoria, desi B i-a dat banii la timp. În cele din urmă, A îl da în judecată pe B .Ce poate face B acum? Daca B neagă faptul că A i-ar fi dat bani, iar A nu are nici o dovadă în acest sens, care va fi rezultatul? B poate să ii ceară lui A daune morale?
De ce B ar nega ca A i-a dat banii? Poate spune adevarul: ca a primiti banii cu titlu de imprumut si ca i-a restituit. Dac anu sunt dovezi e complicat de demonstrat ceva.
@Company Advising intrebarea dumneavoastra este cel putin surprinzatoare pentru un avocat.
Motivul este evident: pentru ca daca A nu recunoaste primirea banilor B va trebui sa ii plateasca din nou.
Inselaciune
maria098
Buna ziua,
as vrea sa stiu ce pot face din punct de vedere legal cu privire la un imprumut pe care l-am acordat si care nu mi s-a restituit.
Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)