avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL cu datorii - suspendare activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL cu datorii - suspendare activitate

Buna ziua,

Ce se intampla cu o firma (SRL) care vrea sa isi suspende activitatea, dar are datorii la buget de peste 60 000 RON? In urma suspendarii activitatii, datoriile vor creste in continuare sau ramane doar suma ce s-a acumulat pana in prezent (cu tot cu dobanda)?

Va multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
pfaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Srl -activitate suspendata r111 r111 Am infiintat un SRL in 2005. In 2008 am suspendat activitatea. La data suspendarii inregistram datorii din contributii la salarii plus penalizari pentru ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu plata tva-ului in cazul in care o firma este suspendata? Anca Florea Podaru Anca Florea Podaru Ma confrunt cu urmatoarea situatie: avem o firma (SRL) a carei activitate, din lipsa de comenzi, a trebuit s-o suspendam, in luna aprilie 2009. Data fiind ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere societate din oficiu Adrian84 Adrian84 Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie, intrebarea mea este ce se poate intampla: In anul 2008 fiind student in anul doi am infiintat un SRL beneficiind ... (vezi toată discuția)