avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post vacant!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post vacant!!!

Daca o persoana este angajata pe perioada determinata pe post de consilier juridic si in cadrul aceleiasi institutii exista un post vacant de consilier juridic pentru care nu s-a organizat concurs, poate beneficia de art. 32 alin 1 din legea 153/2017 privind salarizarea unitara, unde se prevede ca ,,ocuparea unui post vacant in sistemul bugetar se poate face si prin transfer, daca se realizeaza de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent!!!
Cel mai recent răspuns: saray , utilizator 14:06, 7 Noiembrie 2017
cred ca sunteti angajat pe un post contractual de consilier juridic? iar postul vacant este de functionar public?
Nu prea se intelege care este diferenta. sunt amandoua posturi contractuale?
eu sunt pe un post contractul de consilier juridic pe perioada determinata si in institutie este un post vacant de consilier juridic deoarece doamna care a ocupat postul a decedat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual instituție publică felicia_albu@hotmail.com felicia_albu@hotmail.com Se poate face transferul personalului contractual dintr-o institutie publica pe un post similar de functionar public conf L153/2017, (vezi toată discuția)
Transferul între instituții publice în 2018 Artemiza Bcuculeu Artemiza Bcuculeu Bună ziua. Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice prevede la art. 32, că ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar ... (vezi toată discuția)