avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum procedez?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum procedez?

Buna ziua.
Vreau sa maresc bucataria, prin daramarea unui perete...este un perete din BCA, eu locuiesc la et 4 din 4....este o nimica-toata....dar vreau ca sa fac totul legal, pentru ca stiu ca amenzile sunt usturatoare, iar de la vecini ma pot astepta la orice....
Cum procedez? De ce acte am nevoie?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Unde ma adresez? izabelamitroi izabelamitroi Buna ziua. Vreau sa maresc bucataria, prin daramarea unui perete...este un perete din BCA, eu locuiesc la et 4 din 4....este o nimica-toata....dar vreau ca sa ... (vezi toată discuția)
Daramare perete Catincaioana90 Catincaioana90 Bună ziua. Locuiesc într.un imobil cu 4 etaje, la etajul 4. De 6 ani de când m.am mutat aici pe scara blocului exista o ghena de gunoi dezafectata. În ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament crslaura crslaura Buna ziua! Recent doresc sa fac cateva modificari in garsoniera in care locuiesc. Modificari insemnand in principal marirea bucatariei (bucataria are un ... (vezi toată discuția)