avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde ma adresez?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde ma adresez?

Buna ziua.
Vreau sa maresc bucataria, prin daramarea unui perete...este un perete din BCA, eu locuiesc la et 4 din 4....este o nimica-toata....dar vreau ca sa fac totul legal, pentru ca stiu ca amenzile sunt usturatoare, iar de la vecini ma pot astepta la orice....
Cum procedez? De ce acte am nevoie?
Multumesc.
Gasiti aici ce lucrari puteti efectua in apartament fara autorizatie de constructie: www.avocatnet.ro/articol_375...
Este posibil sa va incadrati la "atentie !"
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez? izabelamitroi izabelamitroi Buna ziua. Vreau sa maresc bucataria, prin daramarea unui perete...este un perete din BCA, eu locuiesc la et 4 din 4....este o nimica-toata....dar vreau ca sa ... (vezi toată discuția)
Constructii petrica_90 petrica_90 am un spatiu incadrat ca spatiu cu alta destinatie la subsolul unei cladiri care se afla intr-o curte cu mai multi proprietari, si vreau sa renovez interior( ... (vezi toată discuția)
Reamenajare interioara apartament cf legii 50/1991 soazig soazig Am nevoie de un sfat in legatura cu aplicabilitatea legii 50/1991. La art 11 al legii sus-mentionate se specifica ca nu este nevoie de autorizatie de ... (vezi toată discuția)