avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... constructii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

constructii

am un spatiu incadrat ca spatiu cu alta destinatie la subsolul unei cladiri care se afla intr-o curte cu mai multi proprietari, si vreau sa renovez interior( schimbat faianta gresie tencuit inlocuit usi) am nevoie de vreo autorizatie? iar in ca caz ca am nevoie si eu am facut lucrarile astea deja care pot fi consecintele in cazul in care ma raporteaza un vecin?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
petrica_90, utilizator
Cel mai recent răspuns: petrica_90 , utilizator 11:44, 1 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu umblati la structura de rezistenta a cladirii nu aveti nevoie de autorizatie.
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_375...
Daca aveti nevoie de autorizatie si ati efectuat deja lucrarile riscati o amenda contraventionala si veti primi un termen limita pana la care sa intrati in legalitate.
multumesc frumos, am un singur perete daramat dar nu era de sprijin era un perete despartitor de 10 cm..... M-a ajutat mult articolul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare/amenajare garsoniera in regim propriu Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, 1) Se poate renova un apartament in regim propriu? daca dacare este baza legala? Exista vreo limitare vis a vis de persoana care executa fizic ... (vezi toată discuția)
Pentru renovarea unui apartament am nevoie de autorizatie? ella84 ella84 Buna ziua, De curand mi-am cumparat un apartament si am inceput sa il renovez din temelii. am dat jos toata gresia si faianta pe care o avea fostul proprietar ... (vezi toată discuția)
Reamenajare interioara apartament cf legii 50/1991 soazig soazig Am nevoie de un sfat in legatura cu aplicabilitatea legii 50/1991. La art 11 al legii sus-mentionate se specifica ca nu este nevoie de autorizatie de ... (vezi toată discuția)