avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partajul cu SRL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partajul cu SRL

Buna seara. Stiu ca acest subiect a mai fost discutat, dar situatiei mele nu s-a potrivit nimic din ce am gasit.
Sa trec la subiect.... casatorit de 5 ani, in urma cu 3 ani deschid un S.R.L. Timp de 3 ani acesta nu a functionat (am depus declaratii doar de inactivitate) pe firma asociat eu si sotia 50/50. De doi ani am activitate pe firma, iar acum un an sotia a iesit de pe firma, ramanand a mea, eu fiind singurul asociat. Acum in prag de divort ameninta ca imi i-a jumatate de firma. Poate sau nu?

Alte discuții în legătură

Divort coco99 coco99 buna ziua nu stiu daca exista un subiect de genul divort on acest forum dar fac o incercare in speranta ca voi obtine un sfat.sunt casatorit de 13 ani si anl ... (vezi toată discuția)
Care mod de asociere e cel mai bun? ContSters294253 ContSters294253 Buna ziua. Sotul meu a infiintat o societate in anul 2009.S-a intamplat ceva in familie , si respectiva firma nu a functionat,Din diverse motive, nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma inactiva becca612 becca612 Buna ziua, in urma cu 3 ani am deschis un SRL-D care a functionat aprox. 6 luni. Dupa incetarea activitatii nu s-au mai depus declaratiile necesare iar acum 2 ... (vezi toată discuția)