avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PLANGEREA PENALA VERSUS COMISIE DISCIPLINARA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PLANGEREA PENALA VERSUS COMISIE DISCIPLINARA

Buna ziua
Recent, pentru purtare abuziva, amenintare si jigniri, i-am facut planere penala dirctorului unitatii bugetare unde lucrez. L-am inregistrat (spunandu-i aceasta) cum ma injura si cum
ma ameninta ca o sa ma dea afara. Am facut atac de panica si am chemat ambulanta. Odata cu ambulanta a venit si politia. Am refuzat internarea deoarece mi-a fost frica, ca ma da afara. Apoi i-am facut plangere penala. Ca raspuns, m-am trezit cu o chemare la comisia disciplinara pentru faptul ca in urma cu vre-o doua saptamani inaintea depunerii plangerii penale, m-ar fi prins dormind stand in sezut la masa. Liderul de sindicat nu a vrut sa ma primeasca in sindicat si acuma este numit in comisia de disciplina
Plangerea penala nu ar trebui sa suspende " judecarea" mea?
Cum pot demonstra ca este razbunare?
Cum sa procedez?
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 7 Noiembrie 2017
Plengerea penala nu are cum sa suspende cercetarea disciplinara, intrucat sunt fapte diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie la politie bandika bandika buna seara.am avut o prietena,cu care am stat 11 ani..acum 4 luni,ma parasit,si intamplator am aflat ptr cine.l am contactat pe individ,si i am explicat sa ne ... (vezi toată discuția)
Amenintare la locul de munca Radu Palu Radu Palu Buna ziua! As dori un sfat. Sefului meu i s-a raportat ca as fi furat. (In incinta cladirii unde isi are sediul firma se repara acoperisul, am luat o sipca ... (vezi toată discuția)
Amenintare la locul de munca ceacea ceacea In urma unui conflict verbal la locul de munca cu un coleg aceasta intamplandu-se cu cateva luni in urma,acesta mi-a adus injurii si m-a amenintat cu ... (vezi toată discuția)