avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Primire în spațiu, consecințe pentru proprietar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Primire în spațiu, consecințe pentru proprietar

Buna ziua!Daca iau o persoana in spatiu,ca sa-si poata face buletin are vreun drept asupra proprietatii?Imi poate afecta pe termen lung aceasta decizie?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Efectele mutatiei sau luarii in spatiu msc_angela msc_angela Buna ziua, Am un contract de inchiriere pe un apartament, cu o societate comerciala din Iasi cu filiala in galati. Azi chiriasa m-a contactat telefonic sa ma ... (vezi toată discuția)
C i la chiriasi DaviAndrei DaviAndrei Buna ziua, am un apartament inchiriat de 2 luni, la 4 tineri , care sunt cetateni Moldoveni. Ei ma roaga daca pot sa le fac buletin de Romania. Sincer am o ... (vezi toată discuția)