avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primaria poate acorda scutire de la plata taxelor ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primaria poate acorda scutire de la plata taxelor judiciare de timbru?

am si eu o intrebare
cine poate acorda scutire pt. taxa judiciara de timbru?
poate acorda directia de impozite si taxe a primariei?
eu lucrez acolo si am primit o cerere de acest fel de la spitalul judetean
invoca art. 17 din L 146/1997 unde se memtioneaza ca sunt scutiti de plata taxei judiciara de timbru institutiile publice daca au ca obiect venituri publice.
nu inteleg de ce au formulat o asemenea cerere si mai ales la noi
ce parere aveti
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 14:32, 6 Februarie 2006
Scutirea este prevazuta in legea 146-1997/ a taxei judiciare de timbru ,iar pers fiz/jur care se regasesc intr-una din situatiile pt care nu trebuie sa plateasca taxa judiciara de timbru au acest drept in cazul in care vor sa introduca o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxa timbru Ramona24 Ramona24 Buna ziua...in baza art 17. legea 146/1997 institutiile publice sunt scutite de taxa judiciara de timbru, nu? Pe o citatie primita am fost somati sa platim ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru . scutire primaria mun bucuresti? RADU SAVALACHE RADU SAVALACHE Buna ziua. Solicit o parere cu privire existenta/inexistenta platii taxei de timbru, a P.M.B- prin Primarul General intr-o actiune in constatarea dreptului ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare nulitate act juridic de expropriere - scutita de taxa de timbru in caz de preluare abuziva perioada 45-90?? c51888 c51888 Puteti sa-mi confirmati ca actiunile in constatare nulitare acte juridice expropriere (terenuri preluat in baza Legii 187 pt infaptuirea Reformei Agrare si ... (vezi toată discuția)