avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata

Femeie nascuta in 14 aprilie 1964,cu vechime 35 ani ,in prezent,in zona poluata,as dori pensionare anticipata partial peste 4 ani in 2021 noiembrie si nu stiu daca as putea beneficia si de cei 2 ani reducere ptr zona poluata ,adica sa ies in 2019 noiembrie. Cu multumiri Mihaela Tudor

Alte discuții în legătură

Cand poate iesi mama la pensie? maariusboros maariusboros Buna Ziua , Am 4 copii si am 57 ani , as dori sa stiu daca mai este in vigoare legea cu reducerea anilor de pensie daca am 4 copii.. Multumesc. (vezi toată discuția)
Femeie,nascuta in 29 noiembrie 1964,locuiesc de peste 30 de ani ... D.ion D.ion Femeie,nascuta in 29 noiembrie 1964,locuiesc de peste 30 de ani in zona poluata(Otelu Rosu),am 2 ani de somaj,36 de ani lucrati,din care 17 ani de grupa a 2 ... (vezi toată discuția)
Pensie: varsta & stagiu cotizare (grupa i) maria e. maria e. Intrucat informatiile pe care le detin nu sunt concludente v-as ruga sa ma ajutati oferindu-mi un rapuns la urmatoarele intrebari: Pentru o persoana de sex ... (vezi toată discuția)