avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Constituire PF autorizata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Constituire PF autorizata

Va rog sa ma lamuriti daca pot sa imi infiintez PF pentru a presta servicii de croitorie (produsele sa le comercializez apoi in consignatie la diverse magazine), in conditiile in care nu am pregatire pentru croitorie (nici un atestat, diploma etc).
De asemenea: as dori sa stiu ce firma ma poate ajuta sa infiintez PF-ul, pentru a evita alergatura :">

Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: George , Avocat 14:15, 31 Ianuarie 2006
aveti o problema la autorizare daca nu aveti specializarea respectiva intrucat in dosarul de autorizare trebuie sa faceti dovada pregatirii, fie cu o diploma fie cu o declaratie de notorietate, dar cu aceasta poate fi mai dificil in functie de persoana care verifica dosarul si de modul in care o puteti determina sa accepte acea dovada. In ceea ce priveste o firma care sa va poata ajuta puteti apela la orice avocat si cativa sunt inscrisi si in catalogul profesional de pe avocatnet. Daca sunteti in Bucuresti sau judetele limitrofe va putem ajuta si noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pictor,cum sa vand tablouri?? principessa60 principessa60 buna ziua.imi place sa pictez,si m-am gandit sa imbin utilul cu placutul.Vreau sa vand tablourile pe care le fac dar nu stiu cum si unde.Trebuie sa infiintez ... (vezi toată discuția)
Pfa , platitor sau nu de tva ContSters374895 ContSters374895 Doresc sa infiintez un PFA cu doua tipuri de activitati si anume 1. Atelier de croitorie , nu productie ci reparatii, modificari ... 2. Mercerie, ... (vezi toată discuția)
Constituire pfa cu certificat de producator fructe: e posibil? ce acte sunt necesare? maryah_maryah maryah_maryah Buna ziua. Prietenul meu este pomicultor (mere, pere, gutui etc) si detine un certificat de producator pentru a comercializa produsele. 1.Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)