avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Autorizare impărțirea pliantelor în com chiajna
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Autorizare impărțirea pliantelor în com chiajna

Buna ziua. Am o SRL în comuna Chiajna
Vreau sa stiu daca imi trebuie sa am aprobare de la primărie pentru împărțirea unor flyere/pliante. Cat ar costa autorizația

Mie oricum mi se pare ceva anormal
Nu am preturi doar putina reclama.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impartire flyere/pliante LifeRider LifeRider Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru impartirea de flyere/pliante pentru promovarea unor servicii este necesara autorizatie de la primarie? daca da, se ... (vezi toată discuția)
Este legal sa imparti pliante(flyere)? Alex_2020 Alex_2020 Salut! As dori sa stiu daca este legal sa imparti pliante/flyere (nisa incaltaminte). Pliantele/flyerele vor fi impartite in plina strada. Imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Reclama mincinoasa Bogdan2012 Bogdan2012 Buna ziua, Fiind membru nou pe acest site, vreau sa va felicit pentru acest forum, care este un izvor nesecat de informatii utile. Nelamurirea mea se ... (vezi toată discuția)