avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impartire flyere/pliante
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impartire flyere/pliante

Buna ziua,

as dori sa stiu daca pentru impartirea de flyere/pliante pentru promovarea unor servicii este necesara autorizatie de la primarie? daca da, se plateste vreo taxa si cam cat ar fi? aceleasi reguli se aplica si la impartirea de flyere pe strada, dar si daca sunt acestea sunt de exemplu amplasate in cadrul unui sediu de firma (alta decat cea pentru care se faca reclama)?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 19:00, 5 Septembrie 2011
Buna ziua,
Daca nu percepeti comisoane ori le impartiti fara a pretinde vre-un pret, atunci nu este necesar sa va inregistrati nicaieri.
Daca obtineti veituri trebuie sa vi le declarati si sa platiti impozit pe venit si contributii sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa imparti pliante(flyere)? Alex_2020 Alex_2020 Salut! As dori sa stiu daca este legal sa imparti pliante/flyere (nisa incaltaminte). Pliantele/flyerele vor fi impartite in plina strada. Imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Reclama mincinoasa Bogdan2012 Bogdan2012 Buna ziua, Fiind membru nou pe acest site, vreau sa va felicit pentru acest forum, care este un izvor nesecat de informatii utile. Nelamurirea mea se ... (vezi toată discuția)
Autorizare impărțirea pliantelor în com chiajna Buligaandrei Buligaandrei Buna ziua. Am o SRL în comuna Chiajna Vreau sa stiu daca imi trebuie sa am aprobare de la primărie pentru împărțirea unor flyere/pliante. Cat ar costa ... (vezi toată discuția)