avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Este legal sa imparti pliante(flyere)?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Este legal sa imparti pliante(flyere)?

Salut!
As dori sa stiu daca este legal sa imparti pliante/flyere (nisa incaltaminte).

Pliantele/flyerele vor fi impartite in plina strada.

Imi trebuie ceva aprobari/autorizații ? trebuie sa platesc ceva?

Multumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2020
Alex_2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:13, 7 Martie 2020
Da, va trebuie autorizatie si da, se plateste taxa
Pentru obtinerea autorizatiei va adresati primariei , aveti nevoie de un model al flyer-ului ce doriti sa-l distribuiti, locatia unde doriti sa faceti distributia, numarul de promoteri ce se vor ocupa de distributie precum si perioada in care doriti sa desfasurati aceasta actiune.
Este o limita de varsta?

gi-jane2 a scris:

Da, va trebuie autorizatie si da, se plateste taxa
Pentru obtinerea autorizatiei va adresati primariei , aveti nevoie de un model al flyer-ului ce doriti sa-l distribuiti, locatia unde doriti sa faceti distributia, numarul de promoteri ce se vor ocupa de distributie precum si perioada in care doriti sa desfasurati aceasta actiune.

nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire flyere/pliante LifeRider LifeRider Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru impartirea de flyere/pliante pentru promovarea unor servicii este necesara autorizatie de la primarie? daca da, se ... (vezi toată discuția)
Terasa de vara alinacristina88 alinacristina88 as dori sa imi deschid o terasa de vara la parinti in gradina si nu stiu cu ce sa incep. ce aprobari am nevoie si de unde le iau?daca se pregateste si mancare ... (vezi toată discuția)
Venit suplimentar adi1985 adi1985 buna ziua .Sunt casnica ,dar as dori sa am un venit suplimentar cu care sa pot sa imi mai ridic putin venitul in casa,am dat de multe oferte de genul acesta pe ... (vezi toată discuția)