avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit vechi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit vechi

Dacă creditul este mai vechi de 8ani iar eu nu am realizat venituri. acum lucrez și deja voi avea proprire pe salarii și m-i s-a comunicat că mașina este sechestrat.pina la stingerea datoriei. Mentionez ca din 2009 nu am mai fost angajată. Pina atunci am plătit ratele.ne mai fiind angajată decît pe perioade scurte nu am mai plătit.pina acum nu am fost înștiințat de datorie.desi am mai lucrat.cit ar trebui să plătesc tot ce am mai plătit. sau ce a mai ramas din datorie. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contabilitate-impozit pe venit intreprindere individuala DonCurent DonCurent buna ziua,am incercat sa duc la fisc declaratia 200 si nu a vrut sa o primeasca momentan spunind ca termenul e 15 mai sau eventtual 25 mai si nu o poate ... (vezi toată discuția)
Intrebari carte de munca cainebogdan cainebogdan Buna Ziua Din 2009 luna mai lucrez la o firma din Ilfov , in iunie iulie 2010 deoarece angajatorul tot ma ducea azi maine ,urmatoarea lucrare , am primit ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - este executarea tardiva? Andrei_V Andrei_V Buna ziua! Pe 30 oct am la tribunal prima infatisare pentru o contestatie la executare depusa de mine in luna mai, 2014. Pe scurt, despre ce este ... (vezi toată discuția)