avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Am o nelamurire daca ma puteti ajuta. Sunt in indemnizatie pe copil din 22 04 2016 si sar putea sa fiu insarcinata. As mai putea primi si pt al doilea copil indemnizatie? Cum?
Cel mai recent răspuns: Patridragos , utilizator 08:00, 14 Noiembrie 2017
Care este data cand primul copil implineste 2 ani si care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil?
Primul copil implineste in aprilie 22 ,2 ani. Si cam pe la sfarsitul lui iulie este termenul.

Care este data cand primul copil implineste 2 ani si care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil?

Din aprilie pana in iulie ce statut veti avea ?
Pot sa ma reintorc la lucru daca ii nevoie. Trebuie?

Din aprilie pana in iulie ce statut veti avea ?

Perioada eligibila pentru CCC2 ; august 2016 - iulie 2018

Perioada acoperita : august 2016 - aprilie 2018(21 de luni)

In speta, veti beneficia de indemnizatie si pentru cel de-al doilea copil.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Sw.A.1990 Sw.A.1990 Buna ziua, As avea o nelamurire legata de indemnizatia acordata pentru cresterea copilului, daca CIC pentru primul copil s-a terminat in aprilie 2018, apoi ... (vezi toată discuția)
Nu as mai vrea sa ma intorc la munca pana nasc urmatorul copil Alina si Casiana Alina si Casiana Sunt in crestere copil urmand in luna iulie copilul sa faca 2 ani. sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna septembrie si nu asi mai vrea sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ioana bt ioana bt Buna ziua, va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare : Am fost in concediu de cresterea a copilului din 2013 pana in 2017 ( pentru 2 copii - 2 ani ... (vezi toată discuția)