avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

As avea o nelamurire legata de indemnizatia acordata pentru cresterea copilului, daca CIC pentru primul copil s-a terminat in aprilie 2018, apoi nu m-am intors la munca si nu am realizat alte venituri, acum fiind insarcinata cu al doilea copil in 6 luni de zile, as putea aplica din nou pentru indemnizatie si CIC? Veniturile realizate in ultimii 2 ani sub forma indiemnizatiei pentru primul copil se considera stagiu de cotizare si pentru al doilea?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sw.A.1990 , utilizator 11:39, 25 Ianuarie 2019
Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil ?
15 Aprilie 2019 ar fi dpn.

Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil ?

mai 2017 - aprilie 2019 perioada eligibila pentru CCC

perioada acoperita mai 2017 - aprilie 2018 (12 luni) .... situatie in care veti beneficia de indemnizatie si pentru CCC2
Va multumesc frumos pentru raspuns!

Cornel Vasile a scris:

mai 2017 - aprilie 2019 perioada eligibila pentru CCC

perioada acoperita mai 2017 - aprilie 2018 (12 luni) .... situatie in care veti beneficia de indemnizatie si pentru CCC2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o persoana careia i s-a terminat cic in ianuarie 2021 ... mi_re_la1968 mi_re_la1968 Buna ziua. O persoana careia i s-a terminat CIC in ianuarie 2021 pentru primul copil si nu mai lucreaza perioada 15 ian -01 sept.21, se angajeaza in firma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Patridragos Patridragos Am o nelamurire daca ma puteti ajuta. Sunt in indemnizatie pe copil din 22 04 2016 si sar putea sa fiu insarcinata. As mai putea primi si pt al doilea copil ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului de crestere copil pana la 2 ani ioana.manuela76 ioana.manuela76 buna ziua! am ramas insarcinata pe perioada somajului si am beneficiat de cele 90 de zile de concediu medical 2014- 2015, pana ce am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)