avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. O persoana careia i s-a terminat CIC in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. O persoana careia i s-a terminat CIC in ianuarie 2021 ...

Buna ziua.
O persoana careia i s-a terminat CIC in ianuarie 2021 pentru primul copil si nu mai lucreaza perioada 15 ian -01 sept.21, se angajeaza in firma sotului, insarcinata fiind in 7 saptamani. Este eligibila pentru a i se acorda CIC pentru al doilea copil? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 1 Septembrie 2021
Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil?
30 martie aproximativ
aprilie 2020 - martie 2022 este perioada eligibila pentru CCC

Din calcul meu , reiese ca beneficiati si de indemnizatia CCC2.

Perioada primuluiCCC este perioada eligibila pentru CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o nelamurire. am lucrat la un magazin partener ... Andraaaa@ Andraaaa@ Buna ziua! Am o nelamurire. Am lucrat la un magazin partener Telekom pana anul acesta in mai cand firma s.a desfiintat,in iunie am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Sw.A.1990 Sw.A.1990 Buna ziua, As avea o nelamurire legata de indemnizatia acordata pentru cresterea copilului, daca CIC pentru primul copil s-a terminat in aprilie 2018, apoi ... (vezi toată discuția)