avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli de judecată - recuperare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli de judecată - recuperare

Am de recuperat cheltuieli de judecată. Am făcut cerere la executorul judecătoresc. Acesta a cerut toate datele de la ANAF a pârâtei, din date reiese că nu are alte venituri. Dar are cont deschis la CEC Bank,. Executorul judecătoresc poate opri banii din cont?
Cel mai recent răspuns: viorel77 , utilizator 18:38, 8 Noiembrie 2017
Executorul poate face adresa de poprire catre CEC Bank care e obligata sa retina si sa achite sumele in contul executorului tinand cont de prevederile art 728 cod pr.civ.
Vă mulțumesc!
Poate fi poprit pana la o treime din venitul lunar net[Art.729(1)b)NCPC].in cazul dvs.sumele de la CEC BANK SA
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Cat este poprirea pe salar anamaria81 anamaria81 Un salariat are 1500 lei lunar net. Am primit o poprire de la un executor judecatoresc si am platit cate 500 lei lunar in contul dat de dumnealui. In luna ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alexa_mihaela alexa_mihaela Buna ziua! Va rog respectuos sa mă ajutați și pe mine cu un sfat!! Soțul meu este obligat la plata pensiei de întreținere , la locul de munca unde ... (vezi toată discuția)