avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mi-a fost furat pașaportul și cineva se folosește ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mi-a fost furat pașaportul și cineva se folosește de el. Cum pot rezolva problema asta?

Salut !ma numesc valentin sunt cetatean al republicii moldova!!In anul 2014 am fost plecat la munca in poloniea dupa chite meau fost furate hainele si tot restu portmoneu si pasaportul!!Am mucint ma bine de 1,8 luni sh dupa asta am mers acasa cu pasaport alb!!La vama la poloniea meau spus cas dat in cautare ca cetatean romn de catre belgia !!Insa eu nu am cetatenie romana!insa pe calculator la ei eram eu adica numele familia anu nashterii tot tot chear si eu in poza!!Numai ca cu cetatenie romana!!Dupa o perioada de timp am trecut vama la romania si tot asa meau spus cas dat in cautare precum ca cetatean roman si ca sisul belgian ma cauta!!Vrea sa intaleg cum poate fi asta si din ce motiv?si unde ma pot adresa sa scap odata de problema asta!!?Nu pot trece normal o vama precum ma scot vamisti mereu din autobus simi arata asta !!!Cum sa fac in cazul dat !!Va voi fi foarte recunascator de un sfat!!Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:22, 9 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand in momentul in care v-a fost furat pasaportul trebuia sa mergeti la Politia de acolo si sa le aduceti la cunostinta acest fapt. Cu dovada ca ati facut plangere acolo va duceati in Republica Moldova si cereati alt pasaport.

Din fericire, un pasaport din Republica Moldova nu poate fi confundat cu un pasaport romanesc, asa ca ceva nu tine in toata povestea asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neachitare amenzii. test2012 test2012 Sunt cetatean al Republicii Moldova. In februarie 2011 am fost amendat cu 5000 ron, p-u trafic de tigari. Este neachitata. Care este scenariul care poate ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie romanesc Maricicacroitoru Maricicacroitoru Buna seara! Ma numesc Maricica si sunt din Republica Moldova.M-am casatorit cu un cetatean romin cind eu eram cu cetatenia din Moldova,si am certificat de ... (vezi toată discuția)
Azil jicapopescu jicapopescu am solicitat azil in franta,a fost refuzat ca nu aveam adeverintele doveditoare,au trecut trei ani,amu am toate necesare pot sa solicit din nou azil? multumesc ... (vezi toată discuția)