avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto pentru bicicleta cu motor???
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto pentru bicicleta cu motor???

Buna ziua. Folosesc o bicicleta cu motor ajutator de 30 cm pe benzina de mai mult timp iar de citeva zile seful de post din localitate m-a avertizat ca nu mai am voie sa o conduc decit cu permis si sa-i fac RAR.nu a vrut sa-mi spuna care articol din lege interzice acest lucru, asa ca va rog pe dv-stra sa-mi comunicati daca intr-adevar noul cod rutier cere permis si RAR la bicicleta cu motor ajutator. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 19:33, 10 Noiembrie 2017
Polițistul are dreptate va vrea binele. Va trebuie permis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)
Pista de biciclete bucuresti, valabila sau nu? Ilies08 Ilies08 Buna ziua! Am fost oprit de un politist de la brigada rutiera in timp ce circulam cu bicicleta pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti si am primit un ... (vezi toată discuția)
Ce pot păți dacă doar stăteam pe locul șoferului într-o mașină pornită? TheOnlyBălu TheOnlyBălu Am 16 ani și un vecin m-a filmat când stăteam la volanul unei mașini pornite , dar staționată , scoasă din viteză și trasă frâna de mână. Ce pot ... (vezi toată discuția)