avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel dosar inselaciune- inscrisuri si etape
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel dosar inselaciune- inscrisuri si etape

am avut fond pe un dosar de inselaciune,tentativa de complicitate la inselaciune...mi au dat 8 luni cu suspendare,eu am cerut amanarea aplicari pedepsei pt ca sa nu mi apara in cazie si sa am si eu sanse sa mai pot lucra pt ca domeniul meu este paza si protectie . va rog sa ma invatati ce inscrisuri si ce etape trebuie sa parcurg sa fac apel ! Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:28, 10 Noiembrie 2017
Fara sa vada un avocat dosarul si ce anume este in acel dosar este greu sa primiti sfaturi pe forum. Pana una alta declarati apelul ca sa fiti in termen si daca nu gasiti avocat, atunci veti motiva asa cum ati scris aici pe forum (dar un pic mai frumos si mai elaborat), pentru ca alta sansa nu aveti.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel la instanta grasu007 grasu007 ma invata cineva cum pot sa fac apel,care sunt procedurile? poate isi face cineva timp sa mi explice...din lipsa banilor nu mi pot permite un avocat si atunci ... (vezi toată discuția)
Judecat pt conducere sub influența băuturilor alcoolice 123b 123b Am fost judecat pt conducere sub influența băuturilor alcoolice am obținut suspendarea pedepsei și 2 ani probațiune așteptăm definitiva să-mi iau și ... (vezi toată discuția)
Baut la volan Danut2397 Danut2397 Buna ziua!Am fost prins baut la volan 0.61 in aerul respirat.Politistul mia zis ca ma pot duce la instansta sa fac cerere ca sa mi se dea dovada de ... (vezi toată discuția)