avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Judecat pt conducere sub influența băuturilor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Judecat pt conducere sub influența băuturilor alcoolice

Am fost judecat pt conducere sub influența băuturilor alcoolice am obținut suspendarea pedepsei și 2 ani probațiune așteptăm definitiva să-mi iau și permisul dar a făcut apel parchetul mai am vreo șansa sa optin la fel..sau...?.mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: 123b , utilizator 11:54, 29 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg solutia, amanarea aplicarii pedepsei sau suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere?
Amânarea aplicări pedepsei
acest răspuns util
Sanse aveti dar angajati-va un avocat care sa vi le valorifice.
acest răspuns util
Depinde si ce solicită parchetul.
Depinde si cat de bine ă motivat prima instanța si cat de bine va apăra avocatul hotărârea instanței.
De.regula, parchetele castiga in apel intrucat nu obisnuiesc sa declare apel aiurea dar daca veti avea avocat bun puteți câștiga dvs.
Mai depinde si ce judecători nimeriti.

Avocatul va trebui să analizeze motivele de apel ale.parchetului si hotărârea primei instanțe si va trebui să o facă cu mare atentie.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc mult pt răspuns

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Depinde si ce solicită parchetul.
Depinde si cat de bine ă motivat prima instanța si cat de bine va apăra avocatul hotărârea instanței.
De.regula, parchetele castiga in apel intrucat nu obisnuiesc sa declare apel aiurea dar daca veti avea avocat bun puteți câștiga dvs.
Mai depinde si ce judecători nimeriti.

Avocatul va trebui să analizeze motivele de apel ale.parchetului si hotărârea primei instanțe si va trebui să o facă cu mare atentie.

Alte discuții în legătură

Acord recunoastere vinovatie cosmin_curuci cosmin_curuci Buna seara.am facut marea prostie de a ma sui la volan sub influenta bauturilor alcoolice.a rezultat probe biologice,dosar penal etc.la parchet,impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan AlexMan92 AlexMan92 Ajutoor..Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 in aerul expirat.Am fost dus la UPU pt recoltarea probelor de sange.Mentionez ca am fost oprit de politie dupa ce ... (vezi toată discuția)
De ce parchetul a facut apel si care pot fi consecintele intr-un caz de delapidare? gregorianro gregorianro Sentinta pronuntata intr-un caz de delapidare (art 295 NCP) si fals in inscrisuri sub semnatura privata a fost de pedeapsa cu inchisoarea de 11 luni si 10 ... (vezi toată discuția)